Nu op 3FM: -

The Babysitters Circus live bij Giel

Vrijdag 8 juni 2012 - 11:39 uur

De Nieuw-Zeelandse band The Babysitters Circus bracht dinsdag 12 juni een bezoekje aan de 3FM studio.

De vier mannen van The Babysitters Circus maken een combinatie van Electronica/Bass en Funk/Groove. Ze begonnen samen muziek te maken toen ze aan het oppassen waren bij een vriend. Vandaar ook de naam van de band. Ze beginnen later deze week aan een kleine clubtour door Nederland en trapte die af met een bezoekje aan de 3FM Speelplaats.

Giel en The Babysitters Circus

The Babysitters Cursus was met een man minder bij Giel. Waar ze bandlid Tim precies hadden gelaten, bleef een raadsel. Alles kwam gelukkig goed want ze hadden ze zijn computer met sounds wel meegenomen en funkten met z'n drieën even hard als in volle bezetting.

The Babysitters Circus op De Speelplaats

The Babysitters Circus speelde dinsdag hun grote hit 'Everything Is Gonna Be Alright', en ze deden een cover van een Mega Top 50 cover! Je voelt hem aan aankomen, het werd 'I Follow Rivers', oorspronkelijk van Lykke Li en daarna vele malen gecoverd o.a. door Triggerfinger. Deze Belgische band bracht zijn versie op single uit en staat daarmee in de Mega Top 50.

>> Beluister hier 'I Follow Rivers' van Triggerfinger

'Everythings Gonna Be Alright'

Denk je, die naam komt me wel bekend voor? Dat kan kloppen! Luister hieronder de live-uitvoering van hitje 'Everythins Gonna Be Alright' en je weet meteen waar we het over hebben!

'I Follow Rivers' door The Babysitters Circus

 

>> Check de site van Giel

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen