Willis Earl Beal gearresteerd in Utrecht

Maandag 28 mei 2012 - 12:32 uur

Willis Earl Beal heeft zaterdagavond 26 mei een bezoeker geschopt tijdens de slotavond van het Festival Aan De Werf.

Aan de slotavond van het Utrechtse Festival Aan De Werf is de Amerikaanse zanger Willis Earl Beal gearresteerd door de politie. Willis heeft deze avond (zaterdag 26 mei) een bezoeker geschopt.

Willis Earl Beal gearresteerd wegens mishandeling

Zanger Willis Earl Beal deed het Pinksterweekend het Festival Aan De Werf in Utrecht aan. Aan het eind van zijn optreden kreeg Beal het aan de stok met een bezoeker. Hij mishandelde de bezoeker dusdanig dat deze voor controle naar het ziekenhuis moest. Willis eindigt zijn show met:

"Because of a few bad apples, we all miss out on one more glorious, fantastic, lovely performance. I love you, and I even love the guy whose face I kicked in. I love him, too. He’s a good guy! He’s just drunk, a little."

De zanger werd aangehouden wegens zware mishandeling en werd meegenomen naar het bureau, waar hij zondag 27 mei weer weg kon.

Willis Earl Beal op London Calling in Paradiso

Beal stond 19 mei 2012 nog op London Calling in Paradiso. De zanger is live al vele stappen verder dan op zijn laatste album en verraste de zaal dan ook compleet. Je leest hier meer over zijn optreden op London Calling. Check hieronder het hele optreden.

Interview van 3VOOR12 met Willis Earl Beal

3VOOR12 sprak eind maart 2012 met de zanger uit Chicago.

>> Lees het interview met Willis Earl Beal

Festival Aan De Werf in Utrecht

Het tiendaagse Festival Aan De Werf keert ieder jaar terug op verschillende locaties in Utrecht. Op het kunstenaarsfestival vind je performances, beeldend werk, (gratis) muziekoptredens, nagesprekken, workshops en debat. Andere artiesten die het festival aandeden zijn De Staat, Lefties Soul Connection en Eefje de Visser.

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen