Serious Request 2013 en meer 3FM-hoogtepunten

Vrijdag 27 april 2012 - 18:11 uur

Zoals elke week zetten we de fragmenten die je niet gemist mag hebben voor je op een rijtje.

Het is weer vrijdag, dat betekent de hoogste tijd voor een overzicht van de meest bijzondere, grappige, ontroerende en hilarische fragmenten. Dit mag je niet missen!

1. 3FM Serious Request 2013 in...

Dit jaar staat 3FM Serious Request in Enschede, maar Timur en Paul Rabbering maakte bekend waar het Glazen Huis in 2013 staat...

 

2. Radio HKZ neemt de ochtendshow van Giel over

De jongens van Radio HKZ moesten een rekening van 2300 euro betalen aan Buma/Stemra. Giel probeerde geld in te zamelen voor de jongens en nodigde ze daarna ook nog even uit in de studio!

3. Kabouter Dopvleugel is boos!

Kabouter Dopvleugel is een beetje op zijn kleine teentjes getrapt. Ze zijn totaal niet blij met de gedenkpaddenstoel. Zij vinden het maar oneerbiedig dat er dode mensen in paddenstoelen gestopt worden. Don't fuck with the kabouters!

4. VanVelzen covert... VanVelzen

Rush Of Life staat natuurlijk ook gewoon in de Mega Top 50. Vandaar dat Roel zijn eigen single coverde. Hij maakte er deze keer alleen een hele relaxte, Frank Sinatra versie van. Welke versie vind jij beter?

5. Britt Dekker bij Coen & Sander

Vriendin van de show Britt Dekker kwam langs bij Coen en Sander om weer een muzikaal hoogstandje te presenteren! Coen en Sander hadden de primeur van haar en Ymke's nieuwe single 'De Wereld Rond'!

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen