Meer NPO
STER Advertentie

Bertolf doet prachtig liedje Mary bij Giel

Vrijdag 23 maart 2012 - 17:30 uur

Bertolf trapte af op maandag (26 maart) met een optreden in Giels ochtendshow.

Begin februari liet Bertolf via Twitter weten dat zijn vrouw in verwachting is en dat zij hun eerste kindje eind juni verwachten. Zijn nieuwe album is ook in aantocht en heet Bertolf. 'Mary' is de eerste single van Bertolf die uitkomt.

Pick Of The Week 'Mary' van Bertolf

Bertols nummer 'Mary' is niet voor niets de Pick Of The Week van Coen en Sander. De DJ's bombardeerden op 19 maart Bertolfs nieuwe single tot SuperCrazyTurboTopHit. De stoere Coen en Sander pinkten een traantje weg bij dit prachtige nummer dat Bertolf schreef voor de overleden moeder van zijn vrouw.

Bertolf live bij Giel

Bertolf was maandag 26 maart bij Giel op bezoek. Hij kwam zijn single live spelen, maar eerst had Giel nog een verrassing voor hem. Bertolfs vrouw Patty hing aan de telefoon. Ze vertelde dat ze een traantje moest weg pinken toen ze een jaar geleden 'Mary' voor het eerst hoorde en ze wordt elke keer nog een beetje emotioneel als ze het hoort. Aan de reacties op de sms te zien na het optreden van Bertolf, heeft hij hij ook veel luisteraars geraakt met zijn nieuwe single. Bertolf had ook een Mega Top 50 cover voorbereid. Hij ging voor 'Eyes Wide Open' van Gotye.

'Mary' - Bertolf

 

Cover 'Eyes Wide Open'

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM