Case Mayfield met band live bij Giel

Donderdag 22 maart 2012 - 09:46 uur

Na een flitsbezoek van een maand geleden tijdens de invalbeurt van Timur en Ramon in de ochtend, is Case Mayfield terug. Nu voor een langer bezoek en met band.

De singer/songwriter heet eigenlijk Kees Veerman, maar gaat tegenwoordig door het leven als Case Mayfield. Case heeft niet zo’n band met zijn geboortestad Volendam. Hij wil niet dat mensen als eerste daar aan denken en met een achternaam als Veerman, wordt dat moeilijk.

The Many Colored Beast tourt door Nederland

Case bracht in 2010 en in 2011 een EP uit. Sinds een paar dagen is zijn eerste volledige album The Many Colored Beast een feit. De komende maanden gaat Case Nederland door. Hij is in verschillende poppodia en op diverse festivals te vinden.

Case live bij Giel

De singer/songwriter was donderdag 22 maart bij Giel. Hij maakte met zijn optreden grote indruk op Giel en de luisteraars. Zijn interview skills waren een ander verhaal. Het enthousiasme als hij optreedt, is ver te zoeken als hij over zichzelf en zijn muziek praat. Case mag dan alles raar vinden, na een moeizaam gesprek met Giel werd in elk geval wel duidelijk dat hij wel zelfkennis heeft. ‘Ik ben zelf het raarst van allemaal,’ aldus Case.

Case en band namen plaats op De Speelplaats voor een live-uitvoering van zijn eigen single 'The Titel' en een Mega Top 50 cover. Hij ging voor Bon Ivers ‘Skinny Love’, de single die recent is gecoverd door Birdy.

'The Titel' - Case Mayfield live

 

'Skinny Love'  door Case Mayfield

 

>> Check hier de beelden van het eerdere flitsbezoek van Case

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen