Coen en Sander en heel 3FM klaar voor EK 2012

Maandag 19 maart 2012 - 18:31 uur

Coen en Sander reizen deze zomer af naar Oekraïne. Maar ook Giel, Gerard en Michiel en NOS op 3 doen een EK-duit in het zakje.

Wat doet 3FM tijdens het EK?


Handig: het speelschema van Oranje:
Za 9 juni: Nederland - Denemarken (18.00 uur)
Woe 13 juni: Nederland - Duitsland (20.45 uur)
Zo 17 juni: Portugal - Nederland (20.45 uur)


1. Coen en Sander gaan naar Oekraïne

De Coen en Sander Show is iedere dag te horen vanaf de Oranje fanzone in Charkov, net zolang als Oranje in de Oekraïne aanwezig is. Op 7 juni om 16:00 uur is de eerste uitzending.
>> De Coen en Sander site wordt in oranje gehezen

 

2. NOS op 3 doet het EK-journaal

Tijdens het hele EK word je drie keer per dag op de hoogte gehouden door onze nieuwslezers van NOS op 3. Het harde nieuws, langere repo's, ook in het weekend. Je mist dus niks.
>> Naar NOS op 3

 

3. Giel belt met Jack van Gelder?

Zou het Giel dit jaar ook weer lukken om Jack van Gelder codewoorden te laten zeggen in zijn wedstrijdverslagen op Radio 1? Je hoort het iedere ochtend in de ochtendshow. Zoals deze:
 
>> Naar de Giel-site

 

4. Gerard en Michiel doen 'Ekstra'verslag van Ned - Dui op 13 juni

Wegens succes geprolongeerd! Er komt een Ekstra Verslag van Nederland - Duitsland op 13 juni. Gerard en Michiel deden het al tijdens het EK in 2008 en het WK in 2010. Vanuit de 3FM-studio deden Ekdom en Veenstra op geheel eigen wijze verslag vanuit de 3FM-studio. Dat ging toen zo:


3fm.nl/ek

3FM.nl/ek is de verzamelplaats van alles wat 3FM doet op gebied van het EK 2012. In ICT-taal noem je dat ook wel een hub [= in een computernetwerk is een hub het middelpunt van aangesloten computers, bron wikipedia]. Dus roepen we hier fier: hub Holland hub! En bookmarken die hub, eh hap!

Help! Welke track moet er onder de compilaties die Studio Sport altijd maakt?

Na elke wedstrijd zie je de hoogtepunten fraai gemonteerd door de redactie van Studio Sport. Welk liedje is bij uitstek geschikt om onder die beelden te plakken? Let us know.

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen