Michiel en Roosmarijn live vanaf SXSW

Dinsdag 13 maart 2012 - 09:03 uur

Michiel Veenstra en Roosmarijn Reijmer zenden woensdag, donderdag en zaterdag live uit vanaf het South By South West festival in Austin, Texas.

South By South West (SXSW), het grootste showcasefestival ter wereld, wordt jaarlijks gehouden in De Amerikaanse stad Austin. Michiel en Roosmarijn zijn erbij voor je!

South By South West

Wat Eurosonic Noorderslag is voor Europa, is South By South West voor de wereld. Op het festival vind je nieuwe films, interactieve ontwikkelingen én vooral veel nieuwe muziek. De grote namen uit de muziekwereld zijn er om hun nieuwe werk te laten horen, maar het is ook dé plek waar de nieuwe muzikale ontdekkingen worden gepresenteerd. De hele stad staat tijdens het festival in het teken van het festival.

Michiel en Roosmarijn verkennen SXSW

Als je wilt weten wat er op muziekgebied gebeurt en wat er in de toekomst gaat gebeuren, dan is SXSW de plek waar je moet zijn. Roosmarijn en Michiel op het festival en proberen je zo veel mogelijk op de hoogte te houden van alles wat er gebeurd. Dan is geen makkelijke taak, want er spelen maar liefst 3000 bands, verdeeld over 90 podia.

Uitzendingen van Michiel en Roosmarijn vanaf SXSW

Michiel en Roosmarijn maken woensdag 14 en donderdag 15 maart hun eigen 3FM programma's, MetMichiel (19:00-22:00 uur) en 3VOO12Radio (22:00-01:00 uur), live vanaf het festival. Op zaterdag 17 maart maken ze samen nog 2 uur lang, van 20:00 tot 22:00 uur live radio vanaf SXSW.

>> Meer over MetMichiel

>> Meer 3VOOR12Radio

De eerste indrukken van het festival

Woensdagochtend Nederlandse tijd belde Giel met Roosmarijn en Michiel. Het was daar inmiddels 2 uur 's nachts, maar ze klonken nog redelijk wakker. Wat zijn hun eerste indrukken van het immense festival? Ze vertellen het je zelf:

 

Check de foto's

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen