Nu op 3FM: -

De vijf meest bijzondere fragmenten van de week

Vrijdag 20 januari 2012 - 18:00 uur

Op 3FM gebeurt veel. Maar de meest bijzondere fragmenten mag je écht niet gemist hebben. Beluister de vijf van deze week.

Mooie momenten en hilarische gebeurtenissen moeten gedeeld worden. Ook op 3FM. En om met een voldaan gevoel het weekend in te gaan, zetten we de vijf meest bijzondere fragmenten van deze week op een rijtje. Luister of kijk en geniet!

1. Giel op de troon van Michiel

Giel aast al jaren op de troon van Michiel voor de presentatie van de Mega Top 5. En donderdag (19 januari) greep hij eindelijk zijn kans. Michiel was er een weekje niet en Giel presenteerde zo blij als een kind zijn programma MetMichiel. Op deze manier kon hij meteen Michiel bedanken voor zijn geslaagde overname van de ochtendshow in de eerste week van januari. Voor wat, hoort wat.

>> Luister de hele uitzending terug

2. Colin houdt Timur en Ramon flink voor de gek

Het romantische item Flirt Je Stijf levert altijd spannende momenten op. Colin wil graag flirten met Loes, maar Loes vindt Colin maar een narretje. Maar waarom? Beluister het fragment.

3. Sander Lantinga doet freestyle

Sander Lantinga barst van de talenten. En deze week kwam een verrassende bovendrijven. Sander blijkt een geboren rapper. Heb jij zijn freestyle gemist? Of wil jij hem dolgraag nog een keer horen? Beluister het hilarische fragment.

4. Frank Dane brabbelt Deens

The Asteroids Galaxy Tour was maandagochtend (16 januari) rechtstreeks vanuit Eurosonic/Noorderslag naar de 3FM studio gekomen. Om ze extra welkom te laten voelen, had Giel zijn collega Frank Dane uitgenodigd. Zijn Deense roots kwamen goed van pas. Hij kent de taal een beetje door zijn Deense vader en hij babbelde er onverstaanbaar maar vrolijk op los met de blonde zangeres. Bekijk de beelden.

5. Lisa Hannigan zingt betoverend

Als afsluiter van het lijstje nog het meest indrukwekkende optreden van de week. Giel zag Lisa Hannigan op Eurosonic Noorderslag en was betoverd door haar stem en verschijning. Hij nodigde haar deze week meteen uit. Bekijk de mooie beelden.

En wat was jouw favoriete fragment van de week?

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen