Nu op 3FM: -

Anouk heeft materiaal voor 2 nieuwe albums

Donderdag 10 november 2011 - 09:15 uur

Anouk doet het rustig qua optreden, maar is wel heel druk. Ze schrijft veel, voor zichzelf en anderen.

Giel belde op donderdagochtend met Anouk. Ze kletsten lekker wat en Anouk had eigenlijk veel te vertellen. Anouk is druk met moederen natuurlijk, maar ook met schrijven. Ze heeft al genoeg geschreven voor twee nieuwe albums. Echt nieuwe materiaal zal pa na de zomer volgend jaar uitkomen. Ze gaf een klein voorproefje door de telefoon: het klonk filmisch en Giel dacht aan Billy Holiday. Waarschijnlijk neemt Anouk het op zonder drums! Daarnaast schrijft ze ook nog eens voor anderen. 

Ex- bandleden in Gelredome

In 2012 geeft Anouk twee megashows in het Gelredome, en dat wordt waanzinnig. Gelukkige fans die aanwezig zijn, worden verwend door Anouk, vertelt ze. Ze is al druk met de voorbereidingen. Alle ex- bandleden van Anouk doen mee. Ze staan verspreid over verschillende podia in het Gelredome. Waanzinnig, zeker met het idee in gedachten dat Anouk het hierna even voor gezien houdt met dit soort mega-events. Liever duikt ze lekker in de studio en maakt ze liedjes.

Anouk helpt 3FM Serious Request

Giel heeft iets moois weten los te peuteren van Anouk. Ze geeft al haar prijzen aan de veiling voor 3FM Serious Request. 4 Edisons houdt ze voor haar kinderen, maar op al die andere kun je straks bieden op de veiling van 3FM Serious Reqest. 

Luister het terug

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen