Adele wordt geopereerd aan stembanden

Donderdag 27 oktober 2011 - 11:19 uur

Door stemproblemen kan Adele de komende tijd niet optreden. Er is een kleine troost, de zangeres heeft laten weten dat er een livealbum aankomt.

Adele ondergaat operatie

Adele moet geopereerd worden aan haar stembanden. Daarom heeft ze alle optredens voor de laatste maanden van dit jaar afgezegd. De zangeres maakt zich ernstige zorgen, maar op haar website zegt ze dat ze verwacht volledig te herstellen. Daarvoor moet ze wel absolute rust nemen. Hoe lang het gaat duren is niet bekend. Haar rookverslaving zou overigens niets te maken hebben met haar stemproblemen, het is de manier waarop ze haar stembanden gebruikt bij het gewoon praten.

Live album Adele Live At The Royal Albert Hall

Nog voor de problemen aan haar stembanden haar dwongen om rust te nemen, gaf Adele een indrukwekkend optreden in de Royal Albert Hall. De opnames van dat concert worden binnenkort uitgebracht. De concertregistratie, die heel toepasselijk Live At The Royal Albert Hall heet, verschijnt eind november op Blu-ray/DVD plus CD. Het pakket bevat een Blu-ray/DVD met het 90 minuten durende concert en ‘special behind the scenes footage’ van die dag. Ook er zit een exclusieve CD van de hele show bij.

Twee covers op concertregistratie

Behalve eigen nummers, staan er ook de twee covers op die Adele tijdens het concert zong; Bonnie Raitt's ‘If I Can't Make You Love Me’ en The Steeldrivers ‘If It Hadn't Been For Love’.

De tracklist van Live At Royal Albert Hall

1. 'Hometown Glory'
2. 'I'll Be Waiting'
3. 'Don't You Remember'
4. 'Turning Tables'
5. 'Set Fire To The Rain'
6. 'If It Hadn't Been For Love'
7. 'My Same'
8. 'Take It All'
9. 'Rumour Has It'
10. 'Right As Rain'
11. 'One & Only'
12. 'Lovesong'
13. 'Chasing Pavements'
14. 'I Can't Make You Love Me'
15. 'Make You Feel My Love'
16. 'Someone Like You'
17. 'Rolling in the Deep'

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen