3FM nieuws

Gezocht: DJ voor line up Extrema.

  1. Nieuwschevron right
  2. Gezocht: DJ voor line up Extrema.
DJ talent gezocht! Wil jij draaien op Extrema? Dave Clarke biedt je die kans in de White Noise DJ-competitie.
Ben je een DJ (techno, funky electro) en wil je een plek in de line up van Extrema naast Josh Wink, Carl Craig, DJ Hell, Dave Clarke en vele andere grootheden? Join de White Noise DJ-Competitie.

"Ik weet zeker dat er nog genoeg DJ-talent rondloopt dat nog geen kans heeft gekregen om zichzelf te presenteren,” aldus DJ Dave Clarke, die in zijn wekelijkse White Noise radioshow (elke zaterdagavond op 3FM) graag een podium biedt aan nieuw talent.

Opener Extrema White Noise stage
Dat podium wordt deze zomer wel heel letterlijk een stage, want in zijn streven om de dance-scene van vers bloed te voorzien heeft Dave samen met festivalorganisatie Extrema een DJ-competitie in het leven geroepen. De winnaar mag op 19 juli de White Noise tent op Extrema Outdoor openen… Dezelfde tent waar later die dag DJ’s als Josh Wink, Carl Craig, Vitalic (live), Quince, Radioslave en Dave Clarke hun kunsten zullen laten horen!

Overigens geen reden om heel nerveus te worden, want, zegt Dave: "Die gasten komen zelf ook ergens vandaan en weten precies wat het is om als beginnende DJ je eerste gig voor een groot publiek te doen!" Mooi opportunity om eventueel nog wat te leren, backstage op het festival.

Tips en tricks
Dave heeft zelf ook alvast wat tips voor de deelnemers aan de competitie. “Ga niet iemand anders imiteren. Invloeden zijn prima, maar maak ze je wel eigen. Laat zien wie JIJ bent, niet hoe goed jij iemand anders kan nadoen. Je moet passie hebben en doorzettingsvermogen, je moet in jezelf geloven, en je moet vooral jezelf blijven. Dat is het allerbelangrijkste. En een beetje risico nemen mag.” Heb jij genoeg lef maar vooral ook genoeg talent om op Extrema Outdoor te draaien?

Dit is wat je moet doen:
1. Maak een dj-mix van 45 minuten (max) en stuur die voor 14 juni op cd naar
Extrema Music/ Dave Clarke White Noise Contest,
P.O. Box 4950,
5604 CD Eindhoven.
2. Zorg ervoor dat al je gegevens (naam, email en mobiele nummer) er duidelijk op staan.

De winnaar van de competitie wordt op 28 juni bekend gemaakt in White Noise Radio en op www.daveclarke.com.
Ster advertentie
Ster advertentie