3FM Serious Request

Kom in actie voor 3FM Serious Request en steun Het Vergeten Kind

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Kom in actie voor 3FM Serious Request en steun Het Vergeten Kind

Vanaf nu is het mogelijk om je actie aan te maken voor 3FM Serious Request. Of je nou koekjes gaat bakken of een marathon gaat rennen voor Het Vergeten Kind, via 3fm.nl./kominactie kan iedereen je actie steunen.

Wat kan jij doen?

Tijdens 3FM Serious Request komt heel Nederland in actie om geld in te zamelen voor Het Vergeten Kind. Jij kan dat vanaf nu ook doen door een actie aan te maken. Wat dacht je van dit?

  • Bak zelf koekjes en verkoop deze
  • Organiseer een sponsorloop
  • Maak een pubquiz en verkoop kaartjes
  • Regel met je school een markt en zamel geld in

Dus, aan de slag!

Maak je actie aan

Waarom actie voeren voor Het Vergeten Kind?

Het Vergeten Kind zet zich in voor kinderen die opgroeien in gezinnen met heftige problemen. Als gevolg hiervan worden deze kinderen verwaarloosd of mishandeld. Soms is de situatie zo onveilig dat ze uit huis worden geplaatst. De trauma’s laten diepe sporen na. Kinderen voelen zich daardoor ongewenst, ongeliefd en eenzaam.

Met 3FM Serious Request willen we kinderen laten zien dat zij wel liefde en aandacht waard zijn. Dat doen we door dit jaar in actie te komen voor Het vergeten Kind. Zij halen kinderen nú uit hun negatieve leefklimaat, waardoor ze in een fijne omgeving even gewoon kind kunnen zijn.

3FM Serious Request 2022

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou en heel Nederland geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december draaien 3FM-dj’s 24 uur per dag verzoekplaten voor geld vanuit het Glazen Huis in Amersfoort. Dit zodat Het Vergeten Kind hun belangrijke werk nog beter kan doen en licht kan brengen in het leven van 100.000 vergeten kinderen.

Ster advertentie
Ster advertentie