3FM nieuws

Extra Lowlandskaarten in de verkoop

  1. Nieuwschevron right
  2. Extra Lowlandskaarten in de verkoop

Er gaan donderdag 23 mei 2013 om 10:00 uur zo'n 1000 Lowlandskaarten in de verkoop, meldt de organisatie van het festival.

Als je nog geen Lowlandsticket hebt, zorg dan dat je donderdag 23 mei achter een computer zit, want dan gaan er zo'n 1000 kaarten in de verkoop. De verkoop vindt alleen plaats via Ticketmaster.nl. Op de dag van de verkoop wordt er op lowlands.nl een rechtstreekse link naar de webshop geplaatst.

Opnieuw vrijgekomen kaarten

Lowlands is in principe helemaal uitverkocht. De tickets die donderdag in de verkoop gaan, zijn de eerste ongeldig gemaakte Lowlandskaarten uit de zwarthandel. Daarnaast gaan ook kaarten die niet door partners worden gebruikt en een aantal achtergehouden kaarten in de verkoop.

Een kaart in de zwarthandel gekocht?

Heb jij een ticket gekocht, buiten de officiële kanalen om? Dan kun je op ticketsenconcertkaarten.nl zelf controleren of jouw kaart nog geldig is.

Lowlands waarschuwt dat het ongeldig maken van kaarten uit de zwarthandel doorgaat tot aan de start van het festival. Meer info over zwarthandel lees je op weetwaarjekoopt.nl.

Lowlands 2013

Lowlands vindt in 2013 plaats op 16, 17 en 18 augustus in Biddinghuizen. Zoals altijd is 3FM er bij om verslag te doen.

Ster advertentie
Ster advertentie