3FM nieuws

Stromae kondigt tweede show aan in Nederland

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Stromae kondigt tweede show aan in Nederland

Na zes jaar afwezigheid keert Stromae weer terug naar het podium. En goed nieuws voor ons: de Belgische zanger komt ook langs Nederland! De zanger bracht al eerder nieuwe muziek uit en kondigde een show aan op 27 februari in AFAS Live, nu voegt hij nog een show toe alvast voor 2023, dan staat hij op 14 april in de Ziggo Dome.

Santé

Na het grote succes van zijn album Racine Carrée, met onder andere de nummers 'Papaoutai’ en 'Formidable', was het even stil. Hij was gefocust op het modelabel dat hij met zijn vrouw had opgericht en daarnaast een burn-out gekregen door een slechte reactie op een malariamedicijn. Vorig jaar hebben we hints kunnen oppakken dat Stromae bezig is met een nieuw album en bracht de zanger een nieuwe single uit genaamd 'Santé'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

L'enfer

'L’enfer', wat ‘de hel' betekent, is een kwetsbaar nummer waarin Stromae zingt over zijn suïcidale gedachtes en de hel waar hij door deze gedachtes soms in leeft. Het nummer zal verschijnen op het nieuwe album Multitude dat op 4 maart 2022 uitkomt. Ook Santé, het eerste nummer wat Stromae na zeven jaar uitbracht, zal op dat album staan. Check hieronder het interview inclusief live optreden van Stromae.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie