3FM nieuws

Stromae kondigt tweede show aan in Nederland

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Stromae kondigt tweede show aan in Nederland

Na zes jaar afwezigheid keert Stromae weer terug naar het podium. En goed nieuws voor ons: de Belgische zanger komt ook langs Nederland! De zanger bracht al eerder nieuwe muziek uit en kondigde een show aan op 27 februari in AFAS Live, nu voegt hij nog een show toe alvast voor 2023, dan staat hij op 14 april in de Ziggo Dome.

Santé

Na het grote succes van zijn album Racine Carrée, met onder andere de nummers 'Papaoutai’ en 'Formidable', was het even stil. Hij was gefocust op het modelabel dat hij met zijn vrouw had opgericht en daarnaast een burn-out gekregen door een slechte reactie op een malariamedicijn. Vorig jaar hebben we hints kunnen oppakken dat Stromae bezig is met een nieuw album en bracht de zanger een nieuwe single uit genaamd 'Santé'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

L'enfer

'L’enfer', wat ‘de hel' betekent, is een kwetsbaar nummer waarin Stromae zingt over zijn suïcidale gedachtes en de hel waar hij door deze gedachtes soms in leeft. Het nummer zal verschijnen op het nieuwe album Multitude dat op 4 maart 2022 uitkomt. Ook Santé, het eerste nummer wat Stromae na zeven jaar uitbracht, zal op dat album staan. Check hieronder het interview inclusief live optreden van Stromae.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Even over iets anders. Wist je het al? Dit jaar komt het Glazen Huis weer terug.

3FM Serious Request 2022

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Over Het Vergeten Kind


Ster advertentie
Ster advertentie