Naar homepage
3FM nieuws

Ed Sheeran brengt volgende week een nieuwe single uit

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Ed Sheeran brengt volgende week een nieuwe single uit

Ed Sheeran heeft aangekondigd dat hij binnenkort een nieuwe single uitbrengt. "The moment you realise your first solo single in 4 years is coming out in a few weeks", deelde hij op zijn Instagram. Ook heeft hij vrijdagochtend bekendgemaakt dat zijn single 'Bad Habits' op 25 juni uitkomt. De singer-songwriter komt terug van een korte break, die hij in 2019 besloot te nemen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ed Sheeran in een band?

Als we Ed Sheeran mogen geloven, klinkt de track heel anders dan zijn oudere werk. Zo werkt hij voor zijn nieuwe project samen met een band, iets wat hij eerder nog nooit gedaan heeft.

De Britse singer-songwriter was na 15 jaar muziek uitbrengen toe aan iets heel nieuws, vertelt hij in een interview met BBC Radio 1.

Niet stilgezeten

Het lijkt er nu op dat Ed Sheeran 4 jaar stilgezeten heeft, maar dit is echter niet zo. Zo heeft hij in 2019 nog het album 'No.6 Collaborations Project' uitgebracht, met o.a. Justin Bieber, Cardi B. en Stormzy.

Daarnaast bracht de zanger in 2020 nog het liedje 'Afterglow' uit. Deze bestempelde hij zelf alleen niet als een single.

Ed Sheeran bij 3FM

Ondertussen 10 jaar geleden kwam Ed Sheeran zijn toenmalige nieuwe liedje 'The A Team' nog spelen bij 3FM. Bekijk de video hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie