Naar homepage
3FM nieuws

Lil Nas X gaat naar de hel, maar wel in stijl

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Lil Nas X gaat naar de hel, maar wel in stijl

De afgelopen dagen staat social media vol met van alles over 'Montero (Call Me By Your Name)', het nieuwe nummer van Lil Nas X. Dit komt voornamelijk door de unieke clip waarin de jonge zanger zijn tocht naar de hel maakt op een wel heel flamboyante manier: via een stripperpaal. Helemaal tot aan de schoot van de duivel.

Maar wat zegt het eigenlijk allemaal? Vanaf het moment dat Lil Nas X uit de kast is gekomen, krijgt hij commentaar. Zijn manier om hier mee om te gaan is door middel van humor.

Waarop zijn tegenstanders zeggen dat hij naar de hel gaat. Dat heeft hij dan ook maar gedaan in z'n nieuwe video. Let's go!

Montero

De rapper is ook de naamgever van zijn droomwereld. Zijn echte naam is namelijk Montero Lamar Hill. Hier in deze wereld accepteert hij zichzelf compleet. Iets wat hij eerder niet altijd kon.

Dat blijkt wel uit de brief die hij naar zijn eigen 14-jarige zelf heeft geschreven.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Verleiding van Satan

In de video zijn veel gelijkenissen te vinden met bijbelse verhalen en niet alle gelovigen zijn daar blij mee. Aanvankelijk begint Lil Nas X is in het Paradijs, maar al snel glijdt hij naar de afgrond.

Heel even lijkt het alsof hij door de hemelpoorten mag. Maar dan verschijnt er een stripperpaal danst hij de hel in.

Uiteindelijk danst hij letterlijk met de duivel door hem een lapdance te geven. Heb jij alle kleine details en al gevonden?

Check de video hier!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie