3FM nieuws

Stromae en Camila Cabello brengen samen track 'Mon Amour' uit

foto: Artwork 'Mon Amour'
  1. Nieuwschevron right
  2. Stromae en Camila Cabello brengen samen track 'Mon Amour' uit

Na al een indrukwekkende lijst aan namen met wie Stromae in het verleden heeft samengewerkt - denk aan Coldplay, Dua Lipa en Kanye West - voegt de muzikant daar nu een samenwerking met de zangeres Camila Cabello aan toe. De track heet 'Mon Amour', en heeft een interessante videoclip..

'Mon Amour' in een Love Island-parodie

De track kennen we natuurlijk al van het album Multitude, maar is nu in een nieuw jasje gestoken mede door de hulp van Camila (in het Frans!). De nieuwe versie laat met behulp van de videoclip een parodie zien op de realityshow Love Island, ook wel 'La Ville Mon Amour'.

Het nummer is een samenspel tussen Camila en Stromae, waarbij het stel net uit elkaar is. Vrouwenverslinder Stromae verklaart echter opnieuw de liefde en belooft "deze keer echt trouw te zijn, het is voorbij met alle andere vrouwen". Camila aan de andere kant predikt ook dat ze nog van hem houdt, maar dat ze geniet van haar vrijgezelle bestaan en dat ze het er flink van wil nemen. Een kat en muis spelletje dus, die heen en weer blijft gaan gedurende het lied.

De videoclip laat op humoristische wijze het spel tussen de geliefdes zien, waarbij alle vrouwen en meerdere mannen in het huis er een potje van lijken te maken.

Check het nummer hier, en sla vooral de clip niet over:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Lowlands 2022

De gelukkigen met een kaartje voor Lowlands 2022 kunnen de artiest dit jaar eindelijk weer in Nederland live aanschouwen, waar Stromae één van de headliners is.

Ben jij nog op zoek naar een ticket? Lees dan vooral dit even..

Ster advertentie
Ster advertentie