3FM nieuws

Dit was de Glastonbury-livestream met optredens van o.a. Coldplay en Thom Yorke

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit was de Glastonbury-livestream met optredens van o.a. Coldplay en Thom Yorke

Ook dit jaar was het niet mogelijk om fysiek naar Glastonbury te gaan. Wél lanceerde de organisatie een livestream, waar optredens van 's werelds grootste artiesten te bekijken waren. Met o.a. optredens van Coldplay, Thom Yorke en z'n nieuwe band en Haim.


Eigenlijk was iedereen verplicht om een kaartje voor deze livestream te kopen, maar door technische problemen werd de livestream uiteindelijk opengezet voor iedereen.

Line-up

Op het festival waren optredens van o,a. Coldplay, Michael Kiwanuka, George Ezra, Damon Albarn (van Gorillas en Blur), Haim en Jorja Smith te zien.

Daarnaast stond er nog een 'Special Guest' op de line-up, die uiteindelijk niemand minder dan Thom Yorke bleek te zijn. Alle aanwezige artiesten deden het optreden om het festival te ondersteunen.

Coldplay schittert

Coldplay was een van de grotere namen op de line-up, maar ze maakte hun naam zoals altijd waar. Ze speelde zelfs voor het eerst de nieuwe track 'Human Heart', exclusief voor deze show.

Bekijk hieronder hun liedje 'Higher Power', die onlangs 3FM-Megahit was!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Special Guest: Thom Yorke

Het is altijd spannend als er een Special Guest op de line-up staat, omdat je niet weet wat je kunt verwachten. Maar als dan Radiohead-zanger Thom Yorke het podium op komt lopen, kan het in ieder geval niet tegenvallen!

Samen met Radiohead-gitarist Jonny Greenwood en jazzdrummer Tom Skinner heeft hij de nieuwe band 'The Smile' aagekondigd. En de eerste show is dus al gedaan!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie