Naar homepage
3FM nieuws

3FM Talent Blanks genomineerd voor de Music Moves Europe Awards 2022

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Talent Blanks genomineerd voor de Music Moves Europe Awards 2022

Jaarlijks wordt tijdens Eurosonic Noorderslag de Music Moves Europe Awards gehouden. Hier wordt van 15 Europese genomineerden uiteindelijk de winnaar van de Public Choice Award 2022 gekozen. Eerdere winnaars van deze prijs zijn onder andere: Stromae, Adele, Dua Lipa en Mumford & Sons. Dit jaar is niemand minder dan 3FM Talent Blanks genomineerd voor deze prijs. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de Music Moves Europe Awardsceremonie op donderdag 20 januari, op ESNS in Groningen.

Europees talent

Het doel van de prijs is opkomende Europese artiesten te steunen in de ontwikkeling van hun internationale carrières. De vijf winnaars van de Music Moves Europe Awards ontvangen ieder €10.000. De winnaar van de Grand Jury Award wint ook €10.000, plus een ‘green touring voucher’ ter waarde van €5.000.

Stemmen kan via de website van Music Moves Europe Awards.

Trouwens, heb je al gehoord over dit?

Het Glazen Huis komt terug!

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor het Wereld Natuur Fonds. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Sander Hoogendoorn, Frank van der Lende, Jorien Renkema en Rob Janssen zetten zich een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Wereld Natuur Fonds om de regenwouden in Zuid-Amerika te beschermen en te herstellen.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Doneer

Kom In Actie


Het doel van #SR21


Veelgestelde vragen

Ster advertentie
Ster advertentie