Meer NPO
STER Advertentie

'House Arrest' van Sofi Tukker (ft. Gorgon City) is 3FM Megahit

'House Arrest' van Sofi Tukker (ft. Gorgon City) is 3FM Megahit
Ben Houdijk

Vrijdag 19 juni 2020 - 08:56 uur

Het voelde voor veel mensen de laatste maanden écht alsof ze huisarrest hadden. Sofi Tukker had al een liedje klaarliggen met deze titel en die voelde ineens héél relevant. Deze week hoor je 'm lekker veel op 3FM. 

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'House Arrest'

Tijdens de coronapandemie zijn er veel artiesten die creatief gebruik weten te maken van de situatie, zo ook Sofi Tukker. Samen met Gorgon City schreef het duo een jaar geleden het nummer 'House Arrest'. In een interview met NME vertelt Sophie over de periode nadat ze haar been brak op het podium, waardoor ze genoodzaakt was thuis te blijven om te herstellen. Daarover schreef ze het nummer 'House Arrest', wat in deze huidige tijd ontzettend goed tot zijn recht komt.

Zwoele zomerse knal-verrassing

Ze hadden het bijna een jaar laten liggen, maar aan het begin van de quarantaine kwam 'ie weer bovendrijven en bleek het érg goed te passen in deze tijden. Uitbrengen die hap! Als het aan 3FM-dj Rob Jansen ligt mogen de coronaproof huisfeestjes beginnen: "Per ongeluk super passend bij de tijd van nu! Dit is een zwoele zomerse knal-verrassing die nog dagen in je hoofd blijft hangen!"

MEER MUZIEK? 

Check nog vééél meer toffe nieuwe muziek in de 3FM 'Laat Je Horen' playlist.

Om deze spotify playlist te luisteren moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kijk live naar 3FM

Lees ook