Meer NPO
STER Advertentie

'Oh' van Eefje de Visser is 3FM Megahit

'Oh' van Eefje de Visser is 3FM Megahit
Lonneke van der Palen

Vrijdag 24 januari 2020 - 09:30 uur

Je hoorde het nummer al een paar weken op 3FM, maar nu heeft Eefje de Visser heeft ook echt een 3FM Megahit te pakken met 'Oh'! 

Oh

De sound van haar voorgaande singles 'Bitterzoet', 'Zwarte Zon' en 'Lange Vinnen' is donker, zwoel en dromerig tegelijk. 'Oh' sluit daarbij aan, maar is ook lekker uptempo. De video volgt daarin: in een rap tempo zie je beelden voorbijschieten van geliefden tijdens intieme momenten, die Eefje via een apparaat zelf mee kan maken. De machine pikt de energie op die vrijkomt in een ruimte en daar kan Eefje zich als het ware naar binnen hacken, zonder dat de stelletje het doorhebben.

"Zo kunnen we mensen bekijken wanneer ze het meest zichzelf zijn, wanneer ze zich niet bewust zijn van de aanwezigheid van anderen. Da's natuurlijk het meest interessante."

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Oh' is te vinden op Bitterzoet, het album dat vandaag uit is. "Het album gaat niet alleen over mij, ik probeer een universeel gevoel te vangen. Over intimiteit, over hoe mensen zich tot elkaar verhouden."

Zin in meer muziek?

Luister dan naar 'Oh' in de 3FM Now Playing playlist en abonneer: elke vrijdag krijg je een nieuwe lijst. Of bekijk hier 'Zwarte Zon', live bij 3FM.

Om deze spotify playlist te luisteren moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kijk live naar 3FM

Lees ook