Meer NPO
STER Advertentie

'Vertigo' van Thomas Azier is 3FM Megahit

'Vertigo' van Thomas Azier is 3FM Megahit

Vrijdag 2 november 2018 - 09:54 uur

Na Hylas en Rouge staat het derde album van Thomas Azier klaar voor release: Stray. En daarvan is het nummer 'Vertigo' uitgeroepen tot 3FM Megahit!

Om deze spotify playlist te luisteren moet je toestemming geven voor social media cookies.

Professioneel stukje fanboy journalistiek

3FM-dj Mark van der Molen is zo ongeveer de number one fan van Thomas Azier, dus belde hij hem afgelopen week in Mark + RĂ¡mon. Je bent gewaarschuwd: serieuze journaloestiekerigheid is ver te zoeken. 

Het afgelopen jaar heeft Thomas dus muziek gemaakt waar hij was. Met een tasje met laptop en microfoon ging 'ie op stap en heeft hij gewerkt aan Stray in Amsterdam, Rotterdam, Ivoorkust, Tokyo, Kyoto en New York. 

Thomas: "We zitten in een tijd dat het niet echt nodig is om grote studio's te huren, je kunt veel nabootsen op een laptop. En dat vind ik super exciting! Rouge ging heel erg over songwriting, dat album was heel retrospectief. En nu wilde ik een plaat maken die het leven viert, die de eclecticiteit weergeeft die ik op mijn reizen meemaakte."

Het eerste voorproefje daarvan is voor nu 'Vertigo', die je deze week lekker vaak op 3FM gaat horen.  

Meer lekkere muziek?

Ja toch? Jaaaa! Hebben we voor je klaarstaan in de 3FM Now Playing: Post Malone, Billie Eilish, Editors, Nothing But Thieves... It's all there!

Om deze spotify playlist te luisteren moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer Megahit

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM