3FM Megahit

'Wide Awake' van Parquet Courts is de nieuwe 3FM Megahit

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Wide Awake' van Parquet Courts is de nieuwe 3FM Megahit

Van de nieuwe van Parquet Courts krijg je so-wie-so een goed gevoel. 'Wide Awake' zit vol catchy zinnetjes, bellen, geluidjes, klokken en gitaarloopjes... hét perfecte liedje voor de lente. Wie hierop stil blijft zitten, is af.

Danger Mouse productions

'Wide Awake' staat op het gelijknamige nieuwe album van de New Yorkse band, dat 18 mei uitkomt. Niemand minder dan Danger Mouse (de helft van Gnarls Barkley) produceerde de plaat. Het is niet het eerste liedje dat ze laten horen van hun nieuwe werk.

Eerder brachten ze 'Almost Had To Start A Fight/In And Out Of Patience' uit. Dat nummer klonk iets herkenbaarder, meer als het oudere werk van het viertal. Lekker ruig enzo, dat. 'Wide Awake' is veel funkier en niet iedereen zal het op prijs stellen, maar hey, you win some you lose some.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.


Je checkt 'm ook op Deezer en Apple Music

Social Medinee

Wie nou denkt 'Hee, lekkere shit, die Parquet Courts. Ik ga ze volgen op Facebook/Twitter/Instagram!' heeft dikke pech. De mannen hebben namelijk een hekel aan social media en blijven er lekker ver weg van. Misschien even bij de (lokale of virtuele) platenzaak informeren als je benieuwd bent of er al nieuwe muziek van de band uit is?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer nieuwe muziek? Check dan 3FM Now Playing!


Ook te beluisteren op Apple Music en Deezer.
Ster advertentie
Ster advertentie