Meer NPO
STER Advertentie

'Where's My Love' van SYML is de nieuwe 3FM Megahit

'Where's My Love' van SYML is de nieuwe 3FM Megahit

Vrijdag 27 oktober 2017 - 16:14 uur

Dankzij Dotan's 7 Layers Festival werd SYML al goed in de Nederlandse spotlights gezet. Daarna kwam 'ie langs bij Domien in Jouw Ochtendshow en nu heeft hij ook nog eens een 3FM Megahit te pakken met 'Where's My Love'. Dat alles terwijl het zijn doel is om het simpel te houden. Oh, de ironie ;)

'Where's My Love'

Het is herfst, het regent en de avonden worden steeds langer. Kruip jij dan ook het liefst met een dekentje op de bank terwijl de druppels tegen je raam tikken? Ja? Nou, dan hebben wij dé perfecte track die je dan moet opzetten. 'Where's My Love', dus!

In Domiens show vertelde Brian ons waarom de track zo goed past bij slecht weer: "I'm from Washington which is a beautiful place, but it's also very rainy en dark a lot of the year. I just have to look out of my window when I'm writing a song. It fits perfectly with my music."

Het nummer gaat over de wanhoop en angst die Brian voelt voor iemand die dichtbij hem staat. Hij is bang haar te verliezen en benadrukt dat ze beiden menselijk zijn. Hij wil niets liever dan haar terug hebben, maar hij is bang dat ze tijdens haar afwezigheid misschien wel overleden is.

De videoclip

De video is minstens zo'n tranentrekker als het liedje. Brian tegen CLASH Music: "Me and Gavin, the videographer, got to talk about our respective projects. He told me about a treatment he'd been wanting to use for a while and I instantly knew it would fit perfectly with 'Where's My Love'. I think the video turned out beautifully simple and incredibly sad, which is perfect for the song."

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wat betekent SYML?

Brian is dan misschien opgevoed in Amerika maar zijn roots liggen in Wales, iets waar hij maar al te graag mee experimenteert. 'Syml' betekend 'simpel' in het Welsh en daar streeft Brian dan ook naar in zijn muziek: simpelheid. Dichtbij je roots blijven en het simpel houden, dat is zijn doel. 

Benieuwd hoe Brian Fennell onder de naam SYML het simpel houdt terwijl hij tóch ontzettend emotionele nummers maakt? Zet dan je radio aan, deze 3FM Megahit komt komende week namelijk lekker veel voorbij.

Kijk live naar 3FM

Lees ook