Meer NPO
STER Advertentie

'Up To Something' van Naaz is 3FM Megahit

'Up To Something' van Naaz is 3FM Megahit

Vrijdag 13 oktober 2017 - 16:20 uur

De Nederlandse Naaz is pas 19 jaar oud maar ze gaat als een malle. Haar track 'Words' is al een paar miljoen keer beluisterd op Spotify en het succes van dat nummer zet ze lekker door met haar nieuwe single 'Up To Something'. De track is namelijk de nieuwe 3FM Megahit! Daarvoor belden Mark+Rámon even met d'r.

'We belden Naaz met het nieuws dat 'Up To Something' de 3FM Megahit is!'

Ze is lief, jong, creatief en schrijft ontzettend goede popliedjes. Naaz verscheen voor het eerst ten tonele toen ze meedeed aan Holland's Got Talent. Toch nam ze daarna bewust twee jaar pauze: "Ik wilde wachten totdat ik er helemaal klaar voor was." Slimme chick!

Up To Something

Haar nieuwe nummer 'Up To Something' is een vrolijke en opbeurende jam. "I'm just a girl that's up to something", zingt ze. En dat is ze zeker! Buiten haar muzikale doorbraak om zit ze namelijk ook niet stil. 3voor12 interviewde Naaz en in dat gesprek was ze erg open over LGTB-rechten, chocola als lippenstift en het accepteren van harige armen.

Om deze spotify playlist te luisteren moet je toestemming geven voor social media cookies.

Theelepels, handklapjes en grote takken

Naaz staat bekend om haar eigen geproduceerde geluidjes in haar tracksHaar favoriete geluidseffect is dan ook het tegen elkaar slaan van houten stokjes. "Mijn drummer stuurde me laatst ook een filmpje waar hij met een grote tak tegen een boom sloeg om mij te satisfyen, daar moest ik heel hard om lachen!" Haar tracks zitten vol met geluiden als theelepels, handklapjes en theekopjes. "Ik wil heel veel geluiden van mijn omgeving verwerken in mijn muziek, om te laten zien dat je geen gekke muziekskills of instrumenten nodig hebt om iets heel moois te creëren."

Foto: Timo Pisart

'Words'

Haar vorige single 'Words' is online al meer dan drie miljoen keer gestreamd en er stroomt langzaam maar zeker interesse binnen vanuit het buitenland. Aan Domien vertelde ze laatst al dat ze het zelf nog niet helemaal kan beseffen: "Er gebeurt zo ontzettend veel op dit moment. Maar ik ben zo blij en heb meer dan genoeg energie om het allemaal aan te pakken." 

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Soms gaat het allemaal een beetje langs haar heen, aangezien Naaz het liefst gewoon in haar slaapkamer zit en muziek maakt. "Dan belt m'n manager opeens met dingen die weer zijn gebeurd en dan vind ik dat supervet, maar daarna ga ik ook het liefst weer zo snel mogelijk naar m'n kamer, haha." 

Deze week kan ze in haar kamer wel gewoon genieten van haar track op de radio: 3FM draait hem deze week extra vaak!

Kijk live naar 3FM

Lees ook