Meer NPO
STER Advertentie

'Wow' van Beck is 3FM Megahit

Vrijdag 10 juni 2016 - 19:05 uur

Zit er LSD in je thee? Nee. Dit is écht de nieuwe single van Beck en hij is deze week 3FM Megahit!

Na de single 'Dreams' uit 2015 bleef het lang stil in kamp Beck: geen andere singles, geen album... Maar nu schudt hij met 'Wow' de boel wakker. En hoe! De nieuwe 3FM Megahit bevat hiphopbeats, een panfluit en een Lamborghini Shi-Tzu. Whatever the fuck that may be.

Goede vibes

Beck zit lekker in zijn vel en dat hoor je terug in zijn muziek. 'Dreams' was al upbeat en vrolijk, maar met 'Wow' trekt hij die lijn nog even door: de tekst gaat over genieten van het moment en iets moois maken van je leven. Like, right now. Beck vertelt aan NME dat hij verrast was door de keuze van het label om 'Wow' als single uit te brengen. 

"'Wow' stond aan in de studio en iemand opperde dat ik die track op m'n album moest zetten. Mijn antwoord? 'Ik denk niet dat iemand dit leuk gaat vinden.'" 

Hij zette de track voor de zekerheid tóch maar op een demo en ja hoor, 'Wow' werd gekozen. Eigenlijk wilde Beck ook nog Chance The Rapper in het nummer hebben, maar wat er met dat plan gebeurd is? "Geen idee", aldus Beck. Wat hij wél weet is dat het nieuwe album bijna af is en waarschijnlijk in het najaar van 2016 uitkomt.

Tot die tijd kom je de zomer wel door met 'Wow', deze week extra vaak te horen op 3FM!

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kijk live naar 3FM