3FM Megahit

DJ Favorite Sander: 'Drone' van FIDLAR

  1. Nieuwschevron right
  2. DJ Favorite Sander: 'Drone' van FIDLAR

Een gitaar links, een gitaar rechts en een gitaar rechtdoorzee! De nieuwe track van FIDLAR 'Drone' vliegt je het weekend door.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"2016 wordt het jaar van de rammelende gitaren. Vooral in Engeland borrelen een hele hoop nieuwe bandjes (denk aan Pretty Vicious, VANT, Wolf Alice) en ook deze FIDLAR. Hun album kwam dit jaar uit, 'West Coast' was al een heerlijk punkrock-anthem om lekker mee te blèren en de opvolger is nog een tandje rauwer. Proost op de gitaren!"
- Sander Hoogendoorn.

Rock in de Sanderdome

Sander is de laatste weken lekker bezig om wat meer (punk)rock de ether in te smijten. Zo hoor je bij hem al geregeld 'Parking Lot' van VANT voorbijkomen en daarvoor ook al Good Charlotte's 'Makeshift Love'. Beide tracks schopten het tot zijn DJ Favorite. En die Britse bands die hij noemt doen het ook niet verkeerd. Het album van Wolf Alice, My Love Is Cool, was in juni bijvoorbeeld nog Album van de Week bij 3voor12. En Pretty Vicious is dan weliswaar nog maar net begonnen, maar wordt nu al vergeleken met bands als Oasis, The Libertines en Arctic Monkeys. Genoeg talent in de UK dus! En dan hebben we het nog niet eens gehad over Royal Blood, Bring Me The Horizon of Drenge.

FIDLAR komt trouwens 'gewoon' uit Los Angeles. Vorige maand stonden ze nog in TivoliVredenburg, in Utrecht. Die zie je voorlopig dus even niet terug. Maar als je gewoon genoeg naar Sanderdome luistert, komen ze vanzelf door je speakers de kamer binnen. Elke zaterdag en zondag tussen 12:00 en 14:00 uur.

Ster advertentie
Ster advertentie