3FM Megahit

DJ Favorite Jasper: 'Dirt Sledding' van The Killers

  1. Nieuwschevron right
  2. DJ Favorite Jasper: 'Dirt Sledding' van The Killers

De jaarlijkse kerstplaat van The Killers is weer uit. Bij Jasper gaan de belletjes rinkelen en hij maakt er zijn nieuwe Egotip van!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Al tien jaar brengen The Killers jaarlijks een kerstsingle uit voor het goede doel. Dat goede doel is het aids/hiv bewustzijnsfonds RED. Ook dit jaar weer en in de videoclip zie je onder andere Richard Dreyfuss (acteur uit Jaws) die vaker meewerkt aan de kerstvideo's. Laten we hopen dat dit niet de definitieve laatste is! Het begint een beetje vaag, maar daarna wordt het een heerlijk rock 'n roll liedje." - Jasper Leijdens

Tien jaar kerst met The Killers

Zoals Jasper al zei zijn kerstliedjes een jaarlijks terugkerend iets voor The Killers. De afgelopen tien jaar kwam er elk jaar een kerstsingle uit van de band van frontzanger Brandon Flowers. In 2006 begonnen ze daarmee, met de single 'A Great Big Sled'. Daarna verschenen in chronologische volgorde 'Don't Shoot Me Santa', 'Joseph, Better You Than Me', 'Happy Birthday Guadalupe!', 'Boots', 'The Cowboy's Christmas Ball', 'I Feel It In My Bones', 'Christmas In LA', 'Joel The Lump Of Coal' en dit jaar dus 'Dirt Sledding'. Stuk voor stuk met een prachtige videoclip (moet je echt even bekijken!).

Dit zijn trouwens niet je standaard kerstliedjes, maar dat is ook wel eens fijn voor de verandering! In totaal heeft de band al ontzettend veel opgehaald met deze nummers en allemaal voor het goede doel dus. En dat is waar kerst óók om draait, net als bij 3FM!

Ster advertentie
Ster advertentie