Meer NPO
STER Advertentie

'Red Eyes' van The War On Drugs is 3FM Megahit

Vrijdag 2 mei 2014 - 18:28 uur

De single 'Red Eyes' van The War On Drugs hoor je deze week extra vaak langskomen want de track is uitgeroepen tot 3FM Megahit!

Helemaal weg van 'Red Eyes'? You're lucky. De track heeft de stempel 3FM Megahit gekregen en wordt daarom deze week extra vaak gedraaid.

'Red Eyes' is 3FM Megahit

De single 'Red Eyes' komt van The War On Drugs' derde album Lost In The Dream, dat werd uitgebracht in maart 2014. Het is de opvolger van de in 2011 uitgekomen plaat Slave Ambient. Sander Hoogendoorn riep 'Red Eyes' van The War On Drugs vorige week al uit tot zijn DJ Favorite en ook bij Rob Stenders viel de track in de smaak. Hij benoemde het nummer tot zijn Freakandel Speciaal

The War On Drugs

De Amerikaanse band The War On Drugs begon in 2005 met spelen. Frontman Adam Granduciel verhuisde een paar jaar daarvoor naar Philadelphia. De eerste persoon die hij leerde kennen was Kurt Vile. Samen begonnen ze met spelen en al snel vormde zich de band The War On Drugs. Het debuutalbum van de band, Wagonwheel Blues, werd uitgebracht in 2009. Slave Ambient volgde twee jaar later en kwam samen met een uitgebreide tour.

Meer weten over The War On Drugs? Op 3voor12.nl lees je 'The War On Drugs voor beginners'.

The War On Drugs - 'Red Eyes'

>> Check alle 3FM Megahits

Populair op 3FM