Amanda Marshall

Amanda Marshall

Canadese singer/songwriter die in de zomer van 1996 een hit scoort met de ballad 'Beautiful Goodbye'. Amanda Marshall weet het succes nooit meer te evenaren.

Amanda Marshall is 17 wanneer ze naar een concert van Jeff Healey bezoekt. Ze is vastbesloten ook de muziek in te gaan en ontmoet de zanger backstage. Healey ziet een talent in het meisje en helpt haar. Hij neemt haar mee op tournee en dit levert Marshall een platendeal op. Het titelloze debuutalbum verschijnt in 1996. De single 'Let It Rain' wordt geen hit, maar 'Beautiful Goodbye' wel. (Hierna wordt 'Let It Rain' opnieuw op single uitgebracht met iets meer succes.) Tuesdays Child uit 1999 levert geen hitsingle op en ook Everybody's Got A Story uit 2002 niet.

Songs van Amanda Marshall

Artiesten

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen

Als je deze optie kiest worden je gegevens opgeslagen in een cookie. We gebruiken deze cookie alleen zodat je deze gegevens niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen.

Je moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement