The Brahms

The Brahms

Een vierkoppige Utrechtse band die een mix van Afrikaanse grooves en dansbare indie-muziek maakt. De debuut-EP van de groep verschijnt in maart 2015.

The Brahms bestaat uit David Westmeijer (zang), Thomas Braam (gitaar), Martin Brummelkamp (drums) en Tobias Moeken (bass). De band wordt gevormd op de Herman Brood Academie.

Voorprogramma's

De Utrechtse groep begint in 2014 met spelen. Zo staan ze in de voorprogramma's van The Kooks, I Heart Sharks en Fear Of Men. Later dat jaar houdt de band een mini-tour langs onder meer Paradiso Amsterdam, Het Patronaat Haarlem en Hedon Zwolle. The Brahms wint de Utrechtse Popprijs 2014.

Debuut-EP

De debuut-EP Meraki verschijnt op 3 maart 2015. De plaat bevat vijf nummers, waaronder de track 'She Moves' en 'Golden'. Met die laatste track scoren de jongens een 3FM Megahit. Ook de singles 'Homerun' en 'Shoulder Blades' worden goed ontvangen. 

Songs van The Brahms

Artiesten

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen

Als je deze optie kiest worden je gegevens opgeslagen in een cookie. We gebruiken deze cookie alleen zodat je deze gegevens niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen.

Je moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement