Magnus

Magnus

Magnus is het muzikale project van dEUS-frontman Tom Barman en DJ CJ Bolland. Na tien jaar komen ze in september 2014 met nieuw materiaal, het album Where Neon Goes To Die.

Bij Studio Brussel gaf de groep antwoord op de vraag waarom het tien jaar heeft geduurd voor ze nieuw materiaal uitbrachten. "We waren een hele tijd met andere dingen bezig. Daarom heeft het zo lang geduurd", zeiden ze tegen DJ Tom Barman. "Tien jaar is op zich wel oké. Dat vliegt zo voorbij." In 2004 brachten ze het album The Body Gave You Everything uit.

'Singing Man'

De eerste single is er in elk geval. En dat is er dan gelijk eentje met Editors-zanger Tom Smith. Ook Selah Sue en De Jeugd Van Tegenwoordig hebben meegewerkt aan het album.

Songs van Magnus

Artiesten

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen

Als je deze optie kiest worden je gegevens opgeslagen in een cookie. We gebruiken deze cookie alleen zodat je deze gegevens niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen.

Je moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement