Miley Cyrus

Miley Cyrus

Miley Cyrus uit Amerika is zowel zangeres als actrice. Ze is de dochter van de beroemde countryzanger Billy Ray Cyrus en Tish Cyrus.

Als kleine meid speelt ze al een kleine rol in de film Big Fish. In 2006 wordt ze bekend door de rol van Hannah Montana op Disney Channel. Haar eerste muzikale wapenfeit is in 2007 met het album Meet Miley Cyrus. Dat zelfde jaar start zij met haar toer 'The Best of Two Worlds'.

2008

Een jaar later brengt zij haar album Breakout uit. In 2008 heeft zij tevens succes met haar single '7 Things'. In het voorjaar van 2012 werkt zij aan vierde album en stapt zij over van het Disneylabel Hollywood Records naar het populaire RCA Records.

'Wrecking Ball'

Miley scoort een wereldhit met 'Wrecking Ball', een track van haar vierde album Bangerz. Vooral de videoclip doet veel stof opwaaien.  

Sexy

In 2013 doet ze de wereld versteld staan door in een miniscuul pakje tegen zanger Robin Thicke aan te dansen tijdens de MTV Awards in New York. Dit is ook het jaar waarin zij haar single 'We Can't Stop' uitbrengt dat wederom bekendheid krijgt doordat de zangers schaars gekleed in de videoclip te zien is.

Songs van Miley Cyrus

Artiesten

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen