Carly Rae Jepsen

Carly Rae Jepsen

De Canadese zangeres Carly Rae Jepsen maakt haar stap naar de spotlights als ze mee doet aan het vijfde seizoen van Canadian Idol en als derde eindigt. Als gevolg daarvan brengt ze in 2008 haar debuutalbum Tug Of War uit, waarmee ze eigenlijk alleen in Canada bescheiden succes behaald.

Op 16 juni 2008 brengt Carly Rae Jepsen haar debuutsingle 'Sunshine On My Shoulders' uit, een cover van John Denver. Het was de enige cover die te vinden was op haar debuutalbum Tug Of War, dat uitkomt in 2008.

Justin Bieber

Voor haar tweede album gaat Carly Rae Jepsen opnieuw in zee met producer Ryan Stewart, maar ze verandert wel van label. Inmiddels is de Canadese getekend bij Schoolboy Records, het label van de manager van Justin Bieber.

Curiosity

Het album Curiosity komt eind 2011 uit in Canada en verschijnt in Nederland op 13 maart 2012. De eerste single die Carly Rae Jepsen uitbrengt is 'Call Me Maybe', die in haar thuisland op nummer één in de hitlijsten terechtkomt. Niet veel later is het liedje ook in Nederland niet meer van de radio te slaan.

Tom Hanks

In 2015 weet de zangeres niemand minder dan Tom Hanks te strikken voor haar videoclip van 'I Really Like You'.

Songs van Carly Rae Jepsen

Artiesten

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen

Als je deze optie kiest worden je gegevens opgeslagen in een cookie. We gebruiken deze cookie alleen zodat je deze gegevens niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen.

Je moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement