Meer NPO

Eddy Zoey

Eddy Zoey

Nederlandse TV-presentator en zanger/songwriter.

Zijn eerste liedjes schrijft hij op 16 jarige leeftijd wanneer hij in de band Split Vision speelt. In 1992 gaat hij aan de slag als auteur/componist bij een platenmaatschappij. Hij besluit ook zelf een solo-plaat uit te brengen: 'Chasing Whatever It I's. 

Bijna

Als hij een clip voor een van de singles maakt wordt hij gevraagd door TV-Oost om een programma te presenteren. Zoëy maakt in 1997 zijn televisiedebuut bij TV-Oost, samen met Daphne Bunskoek. Een jaar later gaat hij werken bij BNN.

2000

Uiteindelijk besluit hij in 2000  weer een solo-plaat op te nemen, ditmaal in het Nederlands. Het album Succes Jongen bevat de single 'Bijna', dat een klein hitje wordt. Na veel TV-werk besluit hij in 2004 weer een album uit te brengen, 6 Maanden Geen Teevee. De eerste single 'Jacqueline' doet vrij weinig stof opwaaien. De tweede single 'Kan Me Niet Meer Schelen' wordt geremixt en rapper Yes-R is ook op de nieuwe versie te horen.

Songs van Eddy Zoey

Artiesten

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen

Als je deze optie kiest worden je gegevens opgeslagen in een cookie. We gebruiken deze cookie alleen zodat je deze gegevens niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen.

Je moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement