Meer NPO

Anita Ward

Anita Ward

R&B-zangeres en eendagsvlieg uit Memphis die in de zomer van 1979 net geen nummer-1 hit scoort met ‘Ring My Bell’. In de eerste instantie vond ze het nummer niet leuk, het bleek later echter de gouden greep uit haar carrière te zijn. ‘Ring My Bell’ is een veel gecoverde klassieker. Zowel Adeva & Monie Love als Jazzy Jeff & The Fresh Prince scoren een hit met het nummer.

Top

Anita Ward haalt in de Verenigde Staten wèl de top van de Billboard Hot 100 (en verslaat Donna Summer met 'Hot Stuff' en 'Bad Girls' & de Sister Sledge hit "We Are Family').

Klassieker

'Ring My Bell' is een veel gecoverde klassieker. Zowel Adeva & Monie Love als {l}Jazzy Jeff & The Fresh Prince{/l} (= Will Smith) scoren een hit met het nummer.

Songs van Anita Ward

Artiesten

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen

Als je deze optie kiest worden je gegevens opgeslagen in een cookie. We gebruiken deze cookie alleen zodat je deze gegevens niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen.

Je moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement