Meer NPO

Electric Six

Electric Six

Uit Detroit City afkomstig vijftal dat begin 2003 op de 3FM Palylist komt met de single 'Danger! High Voltage (Soulchild Radio Mix)'. Electric Six speelt 20 januari van dat jaar in de bovenzaal van Paradiso. De week ervoor heeft de single op nummer 2 in de Engelse Top 40 gestaan.

Electric Six (eerst The Wildbunch geheten) maakt een combinatie van punk, new wave, disco en rock. Dick Valentine is de artiestennaam van de voorman. Ook de overige bandleden hebben artiestennamen: The Rock And Roll Indian (gitaar), Disco (bas), Surge Joebot (gitaar) en M. De single 'Danger! High Voltage' valt eind 2002 op door het clipje waarin een paar oudjes te zien zijn met lichtgevende geslachtsdelen. In mei verschijnt in Engeland 'Gay Bar' als opvolger.

Songs van Electric Six

Artiesten

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen

Als je deze optie kiest worden je gegevens opgeslagen in een cookie. We gebruiken deze cookie alleen zodat je deze gegevens niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen.

Je moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement