Meer NPO
STER Advertentie

Rimon

Rimon

Donderdag 1 november 2018 - 09:57 uur

De 3FM Talent van november 2018: Rimon!

Zoeter dan zoet

Als je lekker gaat op de stem van Jorja Smith zit het er dik in dat je de muziek van de Amsterdamse Rimon ook wel kunt waarderen. Waar 'Sugarcoated Love' over gaat? Een verliefdheid die zó lekker voelt dat je er nooit meer vanaf wilt, en die je langzaamaan voelt overgaan in 'houden van'.

Zoetsappig as f*ck dus, maar als je op je 21ste al zo'n cliché onderwerp kunt verpakken in een prachtige, tijdloze R&B-track, dan heb je (3FM) talent. In november bracht ze de EP BBGIRL FOCU$ uit.

Om deze spotify playlist te luisteren moet je toestemming geven voor social media cookies.

 

Meer over Rimon

Rimons roots liggen in Eritrea. Toen ze nog een peuter was, vluchtte haar moeder met haar naar Nederland. Toen Rimon hier opgroeide raakte ze bekend met de Amsterdamse underground muziekwereld en op haar zeventiende stopte ze met school om zich fulltime te storten op muziek. En met succes!

De thema's waar Rimon graag over zingt? Groei. Female empowerment. Liefde. Verhalen van zichzelf, maar ook die van mensen die geen stem voor zichzelf hebben. Van Rimon ga je nog veel meer horen! Sowieso op 3FM, want 'Sugarcoated Love' gaan we natuurlijk draaien. 

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM