Meer NPO
STER Advertentie

Keljet

Zaterdag 1 oktober 2016 - 15:53 uur

Steekwoorden: elektronisch // (deep) house // dansen // disco 

Keljet

Keljet is een elektronisch duo uit Nijmegen dat tracks maakt die zowel op de dansvloer als op de radio kneitergoed werken. Koen Mestrum en Teun Pranger vormen samen ‘Keljet’, wat dan weer Nijmeegse straattaal is voor ‘kerel’.

‘Love At First Sight’

Je kent deze boys misschien al wel, want in 2013 maakten ze samen met AVAN LAVA de track ‘Together’. Dit nummer is ook gedraaid op 3FM. Nu komen ze in samenwerking met het Amerikaanse Pretty Sister met ‘Love At First Sight’. Een heerlijk en aanstekelijk nummer waarop je wel moet dansen.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
 

Waarom Keljet?

De jongens zijn al een tijdje bezig en weten ons iedere keer weer te verrassen. Van hun beats word je vrolijk en wil je dansen! Wat wil je nog meer? Maar de jongens zijn niet alleen goed achter de draaitafel. Het zijn ook verrassend goede muzikanten, die vorig jaar zonder moeite meededen aan de Popronde. Tijdens optredens is Teun de DJ en pakt Koen regelmatig zijn gitaar erbij.

Met ADE in aantocht vonden we het tijd voor een  3FM Serious Talent met elektronische invloeden, en zie hier dus het resultaat.

Voor wie is Keljet?

Zelf noemen ze het indie-disco, maar voor de mensen die zich daar niks bij kunnen voorstellen (zeer begrijpelijk) hebben wij een iets gedetailleerdere uitleg. Keljet maakt een combinatie tussen disco, indie-dansdeuntjes, popmuziek en (deep) house. Kan je je er nu wel een voorstelling van maken? Nee? Dan moet je maar gewoon luisteren! 

Populair op 3FM