STER Advertentie

AVI ON FIRE

Maandag 5 september 2016 - 19:15 uur

Steekwoorden: catchy // pop // meezingen // indie 

AVI ON FIRE  is een nieuw project van Bram Wesdorp, die je misschien kent van Neighbour Neighbour en Yellow Grass. Nu staat AVI ON FIRE hier met hits die je niet meer uit je kop krijgt.

Pearls

Pearls is de eerste plaat van de eerste EP van AVI ON FIRE, die samen met Thijs van der Klugt (Sue The Night, Baskerville) werd opgenomen. Een tikkie alternatieve pophit die blijft hangen door het heerlijke catchy refrein. Pearls werkt aanstekelijk en gaat letterlijk niet meet uit je kop! 

Waarom AVI ON FIRE ?

We houden AVI al een tijdje in de gaten en toen ze meededen aan een bandcontest voor Welcome To The Village waren we verkocht. Met zeker nog anderhalve week aan heerlijke nazomer in aantocht zijn we wel toe aan de zomerse en frisse klanken van AVI ON FIRE.

Voor wie is AVI ON FIRE?

Iedereen die gek is op catchy hits, met een goede basis. AVI ON FIRE doet soms denken aan Foster The People met hier en daar wat Foals. Het is een tikkie vreemd, maar daardoor niet minder lekker! 

>> Meer 3FM Serious Talent

Meer 3FM Talent bands

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen

Als je deze optie kiest worden je gegevens opgeslagen in een cookie. We gebruiken deze cookie alleen zodat je deze gegevens niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen.

Je moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement