Meer NPO
STER Advertentie

Life's Electric

Maandag 4 april 2016 - 18:50 uur

Steekwoorden: Rock // Intens // Sterk // Tof 

Deze Rotterdamse rockband heeft een voorliefde voor Amerikaanse bands als The Used en Foo Fighters, en dat hoor je! Met veel hits op YouTube zijn deze mannen geen onbekende meer in de Nederlandse rockwereld.

Rauwe rock

Een rauw rocknummer dat toch pakkend is. Met veel afwisseling in tempo is het een sterk nummer op EP Catalyst. Het boeit van begin tot eind, en de rockliefhebber gaat hier zeker van smullen.

Waarom Life’s Electric?

Ze zijn geen onbekenden in de rockwereld. De mannen speelden tijdens de afster-show van Muse, en waren ook al te gast bij Domien. Bij het grote publiek zijn ze echter nog niet zo bekend, maar wij willen luisteraars graag kennis laten maken met Life's Electric! Waarom? Omdat het een megatoffe band is!

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.


Voor wie is Life's Electric?

Life's Electric is voor mensen die gek zijn op rauwe rockmuziek, met een dramatisch tintje. Fans van Foo Fighters, The Used en Soundgarden kunnen goed bij Life's Electric terecht. Met veel podiumervaring zijn ze ook live de moeite absoluut meer dan waard!

Ik wil meer weten

De hele EP is te luisteren op Soundcloud. Om in de gaten te houden waar jij de mannen kan zien, en wat ze allemaal op de planning hebben, kan je het beste de Facebook-pagina in de gaten houden. 

Populair op 3FM