Meer NPO
STER Advertentie

Radio Eliza

Maandag 4 april 2016 - 18:50 uur

Steekwoorden: Catchy // Elektronisch // Vrolijk // Pop

Radio Eliza: een jong vijftal dat elkaar heeft gevonden op de Herman Brood Academie. Jong en kersvers dus! In 2015 wonnen ze de Amsterdamse Popprijs. Radio Eliza maakt catchy muziek die perfect aansluit bij de lente!

Dansbaar popnummer

'Kids' is het eerste nummer van Radio Eliza. Een dansbaar popnummer dat voor het eerst ten gehore werd gebracht bij 3voor12, toen de band was uitgekozen door de Herman Brood Academie om op tour te gaan.Waarom Radio Eliza?

Radio Eliza maakt vrolijke popmuziek, dat perfect aansluit bij het voorjaar! Het zijn jonge gasten die muziek maken alsof ze het al jaren doen. De track is erg aanstekelijk en wij vinden dan ze een duwtje in de rug verdienen. 'Kids' heeft echt potentie om een voorjaarsknaller te worden. Oh, en ze komen 21 april met een eerste EP. Dat belooft dus veel goeds!

Voor wie is Radio Eliza?

Iedereen die houdt van een zomerse tune, met een vrolijk en hoog meezing-gehalte. Zon op je bol, haren in de wind, en gaan!

Ik wil meer weten

Omdat de jongens pas net bezig zijn, is 'Kids' hun eerste en enige plaat. Maar gelukkig heeft Radio Eliza aangekondigd 21 april een eerste EP te komen. Dat is al bijna! Houd vooral hun Facebook-pagina in de gaten. Wij kunnen in ieder geval niet wachten. 

Meer 3FM Talent bands

Populair op 3FM