Meer NPO
STER Advertentie

Secret Rendezvous

Zondag 11 oktober 2015 - 11:00 uur

Secret Rendezvous is op zondag 11 oktober bij Herman Hofman verkozen tot 3FM Serious Talent.

Secret Rendezvous (Fotograaf: Remi Lauw)

Secret Rendezvous' single 'Homie.Lover.Friend.' is opgepikt door 3voor12 en het duo doet mee met Popronde 2015. Herman Hofman belde hen op zondag 11 oktober in de vroege uurtjes op om hen te verrassen met het nieuws dat ze 3FM Serious Talent zijn!

Secret Rendezvous

Secret Rendezvous bestaat uit het Amsterdamse duo Sietske Morsch en Remi Lauw die naar eigen zeggen future / electronic / soul muziek maken. In 2011 brachten zij het debuutalbum Paint The Town Red uit dat goed werd ontvangen door blogs en media wereldwijd. Zo werden ze o.a. door Coldplay gekozen als 'Hypnofeed Song of the Day' en speelden ze in de line-up tussen Bastille en AlunaGeorge op Liverpool Soundcity.

Homie.Lover.Friend.

Een eigenaardige titel voor een single die luisteraandacht verdient en daarom momenteel ook te horen is bij 3voor12. Daarnaast kun je deze track én nieuwe nummers van het album dat in het voorjaar van 2016 verschijnt, live checken bij de Popronde. Alvast voorproeven? Luister 'Homie.Lover.Friend' hieronder.

Meer 3FM Talent bands

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen

Als je deze optie kiest worden je gegevens opgeslagen in een cookie. We gebruiken deze cookie alleen zodat je deze gegevens niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen.

Je moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement