STER Advertentie

Max Meser

Zaterdag 10 oktober 2015 - 18:45 uur

Max Meser is op zaterdag 10 oktober bij Annemieke uitgeroepen tot 3FM Serious Talent!

Max Meser (Fotograaf: Tim Knol)

Max Meser is een naam die je het komende jaar vaker gaat horen. De jonge artiest heeft net een platendeal op zak, tourt mee met de Popronde als 3voor12-talent en verzorgt dit najaar alle supportshows van Douwe Bob. Het werd hoog tijd dus om hem uit te roepen tot 3FM Serious Talent!

Luister hieronder terug hoe hij reageerde op het heuglijke nieuws:

Max Meser

Max is een 23-jarige singer-songwriter met de Nederlandse en Spaanse nationaliteit. Hij groeide op aan de Costa Brava met platen van o.a. The Kinks en The Who in zijn kast. Op z'n twintigste verhuisde hij naar Nederland naar het - volgens hem - beloofde land om een popcarrière van de grond te krijgen. Na wat optredens ontmoet hij Phil Tilli (ex-Moke) en Matthijs van Duijvenbode (Tim Knol, Douwe Bob), die hem onder hun vleugels nemen. Vanaf dan gaat de bal rollen.

Weak For Love

Max Meser z'n eerste single 'Weak For Love', waarin hij zijn alsmaar gebroken hart bezingt, kwam uit op vrijdag 9 oktober. Dit nummer vormt een onderdeel van zijn debuutalbum dat as we speak wordt opgenomen. Hoewel deze pas in het voorjaar van 2016 verschijnt, verzachten we ondertussen de pijn met zijn muziek.

Meer 3FM Talent bands

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen

Als je deze optie kiest worden je gegevens opgeslagen in een cookie. We gebruiken deze cookie alleen zodat je deze gegevens niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen.

Je moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement