STER Advertentie

PAUW

Zaterdag 1 augustus 2015 - 20:10 uur

PAUW is op zaterdag 1 augustus bij Herman Hofman benoemd tot 3FM Serious Talent.

PAUW (Fotograaf: Nerisa Boezen)

PAUW! Wie kent ze niet? De band zette in 2014 met 38 optredens een record neer van meest geboekte band Ooit tijdens de Popronde. Daarnaast stonden de heren twee keer bij DWDD en werden ze afgelopen jaar geregeld uitgenodigd in de studio door Giel en Roosmarijn. Singles 'Shambala' en 'Visions' werden door 3voor12 daarbij ook nog uitgeroepen tot Single van de Week. Alle reden dus om ze op zaterdag 1 augustus bij Herman Hofman tot 3FM Serious Talent te bekronen!

PAUW

Het gaat de pyschedelische rocksensatie PAUW flink voor de wind. De vier jongemannen brachten in november 2014 hun titelloze debuut-EP uit. Dit jaar maakten zij bekend dat de master-engineer van The Black Keys hun debuutalbum onder handen neemt. Dat is geen kattenpis. Noorderslag, Paaspop en London Calling werden al omver geblazen en Lowlands staat nog in de planning. Maar dat is niet het enige dat PAUW voor ons in petto heeft.

Verrassing

Nietsvermoedend kreeg Brian, de leadzanger van PAUW, een mobieltje in zijn handen gedrukt met de vermelding "3FM voor je aan de lijn". Het viertal was in Duitsland toen Herman hen vanuit de studio in Hilversum belde voor een verrassing:

Clubtour

Naast dat PAUW deze zomer nog op Lowlands, Zomerparkfeest, Into The Great Wide Open en Breda Barst te vinden is (naast alle internationale shows), doet de band ook nog een clubtour in het najaar:

Alvast even inluisteren? Check de huidige single 'Visions' hieronder!

Meer 3FM Talent bands

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen

Als je deze optie kiest worden je gegevens opgeslagen in een cookie. We gebruiken deze cookie alleen zodat je deze gegevens niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen.

Je moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement