Meer NPO
STER Advertentie

Orange Skyline

Maandag 5 januari 2015 - 16:55 uur

Orange Skyline werd op zaterdag 3 januari met 'I Don't Mind' benoemd tot 3FM Serious Talent.

Orange Skyline is een indie rock band uit Groningen die in september 2014 hun tweede EP Orange Skyline uitbracht. Daarmee tourden zij langs cafés en zaaltjes tijdens het reizende festival Popronde. Met de single 'I Don't Mind' werd het viertal op zaterdag 3 januari 3FM Serious Talent.

Orange Skyline 

De catchy indie-rock van Orange Skyline is geïnspireerd op hedendaagse gitaarbands als Arctic Monkeys, Franse 60s pop en mod-bands zoals The Who. In september 2014 zorgde de single 'Rapture' voor de eerste stappen in het Nederlandse muziekcircuit. De band kreeg daarbij aandacht bij onder andere 3FM, DWDD en Pinguin Radio. Tijdens de Popronde in het najaar van 2014 werd Orange Skyline ook meerdere malen getipt als een van de meest veel belovende acts voor 2015.

Orange Skyline -'I Don't Mind'

Meer 3FM Talent bands

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen

Als je deze optie kiest worden je gegevens opgeslagen in een cookie. We gebruiken deze cookie alleen zodat je deze gegevens niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen.

Je moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement