Meer NPO
STER Advertentie

Kovacs

Zondag 1 juni 2014 - 21:00 uur

Kovacs is zondag 1 juni uitgeroepen tot 3FM Serious Talent met het nummer 'My Love'.

Zangeres Sharon Kovacs, beter bekend onder alleen haar achternaam, is een nieuwe ontdekking – maar wat voor een! Zelfs zonder uitgebrachte muziek scoorde ze ook al een platendeal in Duitsland, dus het lijkt een kwestie van tijd voordat Kovacs een grote naam wordt.  

Kovacs

Gezegend met een donkere, rauwe stem zingt ze vooral zware liedjes in de stijl van Lana del Rey en Goldfrapp, terwijl muzikaal ook vergelijkingen worden getrokken met Portishead en Paloma Faith. "Mijn muziek heeft soul", omschrijft ze het zelf simpelweg.

Debuut-EP Kovacs

Kovacs studeerde in 2013 af aan Rock City Institute in Eindhoven en kwam tijdens haar opleiding al in contact met topproducer Oscar Holleman. Naast de studiosessies met Hollemand reisde Kovacs af naar onder meer Londen, Berlijn, New York en Cuba om te werken met bekende songschrijvers. Het resultaat is Kovacs' debuut-EP, waarmee ze in vier liedjes een opvallende indruk maakt.

Kovacs is 3FM Serious Talent

Met het nummer 'My Love', afkomstig van haar zelfgetitelde debuut-EP, wordt ze 1 juni door Barend en Wijnand uitgeroepen tot 3FM Serious Talent.

Kovacs - 'My Love'

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kijk live naar 3FM