Meer NPO
STER Advertentie

Handsome Poets

Zondag 6 juni 2010 - 21:00 uur

Jong, ambitieus en onbesuisd noemen deze jonge honden zich. De Handsome Poets zijn met 'Blinded' in juni 2010 Serious Talent.

De Handsome Poets zijn geen onbekenden van 3FM. In 2009 deed de band al mee met de Onderweg naar Morgen competitie van Giel en haalden ze de laatste 10. En ook hadden ze via de Ongekend Talent contest bijna op Sziget gestaan. Allemaal net niet gehaald, maar nu wel écht Serious Talent met 'Blinded'.

Handsome Poets

Het jonge, onbesuisde Handsome Poets bestaat uit Tim en broeders Gerard en Ruben, aangevuld met key-man Nils en drummer Daniël. Een ruige combinatie al zeggen ze het zelf.

Indiepop

De muziekstijl van de Handsome Poets is het best te typeren als indiepop, laten ze weten: creatief, energiek en toegankelijk. Wat de band ook tekent, is dat een show van de Handsome Poets niet alleen heel goed moeten klinken, maar er ook  verdomde goed moet uitzien. Het oog wil ook wat. Ze noemen zichzelf niet voor niets Handsome. Goed nieuws voor jonge pubermeisjes?

Poets

Maar ze noemen zich ook Poets. De heren zijn beïnvloed door popacts als Mute Math, en de vrolijke muziek van Ginger Ninja. De poëtische teksten reflecteren de wereld waarin de bandleden leven: een mistige uitzichtloosheid, maar boordevol heldere vergezichten... Toe maar!

>> Ga naar het profiel van de Handsome Poets op Ongekend Talent

Populair op 3FM