Meer NPO
STER Advertentie

Amy Root is 3FM Talent voor de maand juni

Amy Root is 3FM Talent voor de maand juni
Nathan Reinds

Zaterdag 1 juni 2019 - 19:26 uur

Opzwepende melodieën, strakke beats en een energieke live performance waar je 'u' tegen zegt. Dat is Amy Root, oftewel Sjoerd en Lucas. Zij zijn 3FM Talent van juni en daar ga je de komende maand dus lekker veel van zien en horen op 3FM.

Op het conservatorium van Rotterdam ontmoette de twee jongens elkaar in hun eerste jaar. Na tal van projecten en uitprobeersels ontstond uiteindelijk Amy Root. Een project dat voor beiden zo goed voelde dat ze er vol voor gingen. Met optredens op ADE, Noorderslag, Grasnapolsky en Best Kept Secret hebben ze hun plek in het live circuit veroverd.

'Alike'

Bij een nieuw 3FM Talent hoort natuurlijk ook een track die 3FM komende maand gaat draaien. Voor Amy Root is dat 'Alike', een samenwerking met oud-3FM Talent Klangstof. 

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bekendmaking op Best Kept Secret

Amy Root speelde afgelopen weekend op Best Kept Secret en daar mocht 3FM-dj Vera Siemons de twee jongens verrassen met het nieuws. Maar dat was niet alles wat ze te wachten stond op het festival. Feit was dat hun optreden op BKS ook nog eens hun afstudeerexamen was van het conservatorium. Gehaald? Natuurlijk! Met een dikke vette 9!

Kijk live naar 3FM