Meer NPO
STER Advertentie

3FM Talent Merol onthult in 3voor12 Radio titel van nieuw nummer

3FM Talent Merol onthult in 3voor12 Radio titel van nieuw nummer

Donderdag 21 maart 2019 - 09:36 uur

Het was weer een heerlijk avondje Merol in de studio. Bij 3FM-dj Eva Koreman kwam ze langs in 3voor12 Radio waar ze twee tracks live speelden en lekker kwam kletsen over haar nieuwe show en nieuwe muziek.

Statement

Deze maand is Merol 3FM Talent en dat betekent dat je lekker veel van haar hoort, leest en ziet via 3FM. Zo was ze woensdagavond te gast bij 3voor12 in de avond. En dan moet je het natuurlijk even over de laatste single 'Hou Je Bek En Bef Me' hebben en alle commotie die eromheen is ontstaan. Merol: "Het was eerst bedoeld als lekker liedje. Ik was me er natuurlijk wel van bewust dat het feministisch zou kunnen zijn, maar dat het zo opgepakt zou worden als statement had ik niet verwacht. Maar dat vind ik wel cool hoor!" 

"Ook hoe meer ik erover praat, hoe meer ik erachter ga staan. Ik moet me natuurlijk best wel vaak verdedigen in interviews enzo en ik kom er eigenlijk steeds meer achter dat ik het heel erg met mezelf eens ben haha." 

Meer interview

Daarnaast vertelt ze over de documentaire die op dit moment over haar wordt gemaakt, de doelen die ze heeft behaald en nog voor zich heeft liggen en ze onthuld de titel van een nieuw nummer. Hoe die heet? Dat check je hieronder!

'MEROL onthult de titel van een van haar nieuwe tracks'

'Hou Je Bek En Bef Me' live

Kijk live naar 3FM

Lees ook